EURADOS Training Courses, ESTRO Radiation Oncology Safety Course, Women in Nuclear and more

Αγαπητά μέλη,

Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώνει το WG2 (Harmonisation of individual monitoring) του European Radiation Dosimetry Group (EURADOS) με θέμα ”Dosimetry and Emergency Preparedness”.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί, δια ζώσης, μεταξύ 18-21 Σεπτεμβρίου 2023 στην Αθήνα. Η προθεσμία εγγραφής λήγει την 30η Αυγούστου 2023 και ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα, ακολουθείστε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://www.ptb.de/cms/ptb/fachabteilungen/abt6/seminare/tceurados-wg2-2023.html

Για περισσότερες πληφορίες σχετικά με τις δράσεις, διαδικτυακά σεμινάρια και προσεχή εκπαιδευτικά προγράμματα του EURADOS, ακολουθείστε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://eurados.sckcen.be/


Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα ”Radiation Oncology Safety Course” το οποιο θα πραγματοποιηθεί, δια ζώσης, μεταξύ 4-7 Σεπτεμβρίου 2023 στο Δουβλίνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα καθώς και για εγγραφή, ακολουθείστε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://www.eventbrite.com/e/radiation-oncology-safety-course-tickets-604719852357


O Παγκόσμιος Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) σε συνεργασία με το Women in Nuclear (WIN) διοργανώνουν και φέτος το ετήσιο συνέδριο το οποίο θα έχει θέμα ”Women for Sustainable Development of Nuclear and Radiation Applications”.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίγυπτο μεταξύ 12-16 Νοεμβρίου 2023. Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφή καθώς και τη δυνατότητα χορηγίας εξόδων μέσω του ΔΟΑΕ, ακολουθείστε τον πιο κάτω σύνδεσμο:


Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας για αποστολή αίτησης στο Marie Sklodowska-Curie Fellowship Programme είναι η 30η Σεπτεμβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθείστε τον πιο κάτω σύνδεσμο ή αποστείλετε το ερώτημα σας στο MSCFP@iaea.org :

https://www.iaea.org/services/key-programmes/iaea-marie-sklodowska-curie-fellowship-programme


Τέλος, αύριο 25 Ιουλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα ”Dosimetry of brain tumors after 117Lu-DOTATATE treatment – A.I. vs. I.V. injection”, το οποίο διοργανώνει το SIG Radionuclide Internal Dosimetry της EFOMP.

Για εγγραφή, ακολουθείστε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://register.gotowebinar.com/register/239745640899538779

Με εκτίμηση,

Από την ομάδα του Σ.Φ.Ι.Κ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ