1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Φυσικής

Αγαπητά μέλη,

Σας κοινοποιείται το μήνυμα του Προέρδου της Οργανωτικής Επιτροπής και του Προέδρου της Επιστημονικής Επιτροπής του 1ο Πανελλήνιου Συνέδριου Ιατρικής Φυσικής.

Με εκτίμηση,

Από την ομάδα του Σ.Φ.Ι.Κ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


Αγαπητές και αγαπητοί σύνεδροι,

Tο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Φυσικής πλησιάζει καθώς έμεινε μόλις μία εβδομάδα έως την έναρξη του, την Παρασκευή 23/9.

Το τελικό αναλυτικό πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (pcmp2022.efie.gr) στη διεύθυνση (https://pcmp2022.efie.gr/program/). Επιλέγοντας τον παραπάνω σύνδεσμο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση από τον υπολογιστή ή/και το κινητό σας, καθώς και να αποθηκεύσετε το πρόγραμμα σε μορφή pdf.

Όπως θα διαπιστώσετε, στόχος και μέλημα της Οργανωτικής & Επιστημονικής Επιτροπής είναι να έχουμε όλοι μας την ευκαιρία να ενημερωθούμε τόσο από διακεκριμένους και έμπειρους συναδέλφους όσο και από νεότερους, πάνω σε ότι πιο σύγχρονο και επιστημονικά τεκμηριωμένο υπάρχει στην ειδικότητα μας καθώς και στα ευρύτερα επιστημονικά συναφή πεδία.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ενεργό συμμετοχή σας στην επιστημονική αυτή εκδήλωση, συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία του Συνεδρίου.

Περιμένουμε να σας δούμε από κοντά και ευελπιστούμε σε μια ουσιαστική, γόνιμη και παραγωγική επικοινωνία σχετικά με τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις στο ευρύτερο πεδίο της Ιατρικής Φυσικής.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής,

Στάθης Ευσταθόπουλος
Καθηγητής Ιατρικής Φυσικής
Μονάδα Ακτινοφυσικής, Β’Εργ. Ακτινολογίας ΠΓΝ «Αττικόν»
Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ

Ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής ,

Παντελής Καραΐσκος
Καθηγητής Ιατρικής Φυσικής
Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής
Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ